"Смъртоносния" Survivor започна

Вчера се излъчи първият епизод от фаталния Survivor 4. Предаването започна с интро, в което продуцента Евтим Милошев разказа за последните мигове на трагично загиналия кмет на Раднево Нончо Воденичаров. Той почина на 53 години от инфаркт, след поредн

2009-09-23 14:33:37
Вчера се излъчи първият епизод от фаталния Survivor 4. Предаването започна с интро, в което продуцента Евтим Милошев разказа за последните мигове на трагично загиналия кмет на Раднево Нончо Воденичаров. Той почина на 53 години от инфаркт, след поредното състезание.

Тази година в Survivor 4 има 24-ма участници, които ще се борят за голямата награда. Продължителността на предаването е 52 епизода. Тази година снимките са във Филипините в страна, която има годишно по 20 тайфуна и е наричана Вавилон на Изтока.

Нека ви представим участниците :

Джулиета Окот, 40 г., от Ню Йорк - тя е дете от смесен брак, майка и е българка, а баща и е кениец от племето на Барак Обама. Джулиета в момента живее в САЩ, преди е била шампион на България по борба.

Светлин Занев, 35 г., моряк, Варна - миналата година също е бил на кастигна за предаването, но така и не го избрали. Сега той се е нахъсал да има секс в този сезон на Survivor.

Ива Пранджева, 37 г., от Пловдив - Ива е треньор по лека атлетика. Състезавала се е на олимпийските игри в Сидни, но там кариерата и спира, след като пробите за допинг се оказали положителни.

Георги Петков, 28 г., от София - живял е в Гърция, сега развива бизнес със заведения за бързо хранене. Често се отбива до квартал"Факултета", където дава храна на ромите.

Христина Русева, 28 г., от София - занимава се със фризьорски бизнес. Обича да се снима, твърди за себе си, че има не само хубаво тяло, но и акъл, който и помага да бъде бизнесдама.

Николай Койчев, 36 г., от Димитровград - има собствен магизин и склад. Винаги е в добро настроение и определено е душата на компанията. Обича да се поддържа и често посещава маникюристки.

Индира Касимова, 22 г., от София - тя също е от смесен брак, майка и е българка, а баща и узбек. Занимава се с танци. Мечта и е да се докосне до корените си.

Пламен Пенев, 23 г., от София, Мистър България за 2004 г. - не желае да го свързват с модата. Твърди за себе си, че е съвсем обикновено момче и изобщо не е разглезен и капризен.

Емануела Бадева, 21 г., от София - спортува усърдно. Казва за себе си, че е чувствителна личност и плаче често. Наскоро се е разделила с приятеля си, с когото са били заедно 6 години.

Верислав Туджаров, 20 г., от София - занимава се с покер. Смята, че фактът, че покерът се играе с 52 карти и че дните в Survivor са 52 не е случайно и ще му донесе късмет.

Мария Календерска, 24 г., от София - работи като Мениджър продажби. Тя определено обича да флиртува и го прави навсякъде и с всеки. Когато е била тийнейджърки срещу нея е имало два опита за изнасилване, които Слава Богу са били неуспешни.

Любен Иванов, 25 г., икономист - преди е бил спасител в САЩ и по родното Черноморие, сега преподава икономика в Софийския университет.

Димитър Ходжов (Митьо Крика), 34 г., от София - за него всеки знае, няма какво да говорим и да пишем.

Маргарита Амиджинова, 22 г., София - студентка е в НСА, тренира волейбол в ЦСКА. Има си приятел - баскетболист. Надява се децата и също да бъдат спортни натури и да не залягат много,много над учебниците.

Светослав Бърканичков, 35 г., от Плевен - Светльо е футболист. В момента тренира в "Ботев" - Криводол, преди е бил футболист на Локо Пловдив и Левски. Доста е младолик на външен вид.

Людмила Димитрова, 31 г., от София - стюардеса по професия. Поредната участничка от смесен брак - баща и е българин, а майка и е рускиня. Дядо и е пък грък. Има си дете на 8 годинки.

Ралица Кирилова, 28 г., от София - занимава се с фотография. Осиновена е и е била лишавана от много неща, както и малтретирана от приемните си родители. Мечтае да си има нормално семейство.

Златина Димитрова, 22 г., от Бургас - работи в строителна фирма. Смята, че е много чаровна и е убедена, че ще победи.

Иван Йочколовски, 24 г., от Чикаго - Иван е рейнджър в американската армия. В момента тренира жиу-жицу.

Ралица Гинкова, 22 г., от Лондон - в момента е безработна, шета вкъщи и отглежда двете си деца. Живее в голяма къща, които има 4 спални. Мъжът и има офис, който е зад Бъкингамския дворец.

Кирил Харалампиев, 29 г., от София - баща на две деца. Отраснал е в Зимбабве, жена му е оттам. Работи като програмист.

Людмила Иванова, 42 г., от София - самотна майка с една дъщеря, която никога не е виждала и чувала баща си. Людмила работи в СПА център.

Георги Кехайов, 19 г., от Добринище - това е "бебето" на Survivor. Работил е разнообразни професии - боклукчия, ратай, строителен работник. Пада си по книги с източни мъдрости.

Тази година племената в Survivor ще са три. За третото племе, останалите две не знаят.

Победител в първият сезон на Survivor бе жена - Нели Иванова от Бургас. Вторият и третият сезон бяха спечели то мъже, съответно от Жоро Костадинов и Николай Мартинов. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия