Иван и Андрей с ново 8-часово съботно шоу

След като Иван и Андрей се преместиха от bTV в Нова Телевизия те решиха, че не им стига да са само водещи на новата предаване "VIP dance". Ще може да ги гледаме всяка събота. Те ще водят 8-часов маратон, който ще бъде изпълнен с различни ра

2009-09-22 13:23:48
Иван и Андрей с ново 8-часово съботно шоу
След като Иван и Андрей се преместиха от bTV в Нова Телевизия те решиха, че не им стига да са само водещи на новата предаване "VIP dance". Ще може да ги гледаме всяка събота. Те ще водят 8-часов маратон, който ще бъде изпълнен с различни развлекателни части. Едно от интересните неща е, че съпругите им Вихра и Даниела ще са също водещи.

Името на новото ТВ шоу е "Станция нова" и е с концепция, взета от италианските телевизонни предавания и съботните блокове в Англия. Тези две страни имат телевезии, които са се доказали като добри и привличат все повече зрители пред телевезионните екрани.

Предаването ще бъде разделени на четири части.

"Какво ново?"

Водещата тук ще е симпатичната и щура Нана. В тази рубрика ще се обсъждат новите неща, които се случват в Нова Телевизия с гостите, които са поканени. Първата седмица, естествено, обсъжданите теми ще са "Цената на истината" и "VIP dance".

"Какво става?"

Тук водещи ще са си Иван и Андрей. Ще видим най-новине новини, видеа, класации на събития и хора. В края на тази рубрика ще видим нещо познато. Друга известна рубрика от предаването "Сблъсък" - "Звездите ми го говорят."

"Рулетка"

В тази част водещите ще са петима - Иван и Андрей, Надя Чолакова, Диана Найденова и Люба Кулезич. Те ще канят известни гости, с които ще коментират наболелите и актуални обществено-политически теми.

"Дони Тайм"

Покрай "Music Idol" Иван, Андрей и Дони доста се сближиха и сега певецът се е уредил със своя рубрика. Той ще си има обаче и телевизионен партньор - Сашо Дойнов. Двамата ще обсъждат живота по доста странен начин.

"Отчаяните съпруги"

Тази част ще бъде водена от жените на двамата опосуми - Вихра и Даниела. Предаването ще бъде насочево към жените и семействата. Рубриката "Нова половинка" ще има за цел да търси мъж или жена на известен човек, като всяка седмица ще има по трима нови кандидати.
Другата им рубрика "Къщи" ще показва домовете на известни хора и в какъв лукс живеят (а българинът ще цъка завистливо, докато гледа). Женските проблеми ще бъдат обсъждани в рубриката "Отчаяните съпруги".

"Сблъсък" с Иван и Андрей

Нямам ка да се разминем и с култувота предаване "Сблъсък". Всяка седмица ще гледаме по един спор вълху актуална и обсъждана от обществото тема. Рубриките "Култура ми Янко", "Без зъби", "Приключенията на Недялко Ем. Цанев" и "WC Сблъсък shop" също ще бъдат излъчвани. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия