Елена Йончева проси! Униформени искат да я задържат

Униформени искаха да приберат в районното журналистката Елена Йончева след като я видяха да прости на столично кръстовище. Цяла седмица красивата журналистка е звезден репортер към новините на Нова телевизия и реши да направи репортаж, свързан с х

2009-09-19 19:41:18
Елена Йончева проси! Униформени искат да я задържат
Униформени искаха да приберат в районното журналистката Елена Йончева след като я видяха да прости на столично кръстовище.

Цяла седмица красивата журналистка е звезден репортер към новините на Нова телевизия и реши да направи репортаж, свързан с хората, които просят по улиците.

За да не бъде разпозната от хората, Елена си е набавила дрехи втора ръка и е скрила лицето си, като е увила шал около него. Отишла е на столично кръстовище и нейният работен ден започнал.

Тя почнала да проси пари от колите, които са спрели на светофара със заучени фрази - "Дай 5 стинки", "Дай ми левче", "Дайте, моля, некви пари, че децата гладуват и са болни" и все фрази, които всеки един от нас е чувал.

Първият работен ден за Елена бил доста доходен. За 15 минутки, тя успяла да събере 7.96лв и 12 цента. За нещастие обаче полицаи забелязали просещата Елена и отишли при нея, за да я отведат в районното.

Елена се размина с акт след като полицаите видяха, че просещата жена е именно Елена Йончева. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия