Водка с лика на Димитър Бербатов

На пазара пускат руска водка, която ще носи името "Духът на шампионите" и на етикета ще видим познатото ни лице на Митко Бербатов. Новата, дяволски добра водка ще се появи на пазара след няколко месеца. Спиртната напитка ще бъде посветен

2009-09-14 13:15:00
Водка с лика на Димитър Бербатов
На пазара пускат руска водка, която ще носи името "Духът на шампионите" и на етикета ще видим познатото ни лице на Митко Бербатов.

Новата, дяволски добра водка ще се появи на пазара след няколко месеца. Спиртната напитка ще бъде посветена на Капитана на Българския отбор по футбол - Бербатов и настоящ нападател на Манчестър Юнайтед. Марката, която ще пусне водката и английски тим си сътрудничат от доста време.

На етикета Бербатов няма да е сам. Ще е най-отпред, но до него ще бъдат също така Рио Фърдинанд, Джу Сунг Парк и Райън Гигс.

С пускането на пазара на тази водка ще бъде поставено началото на кампанията на Манчестър Юнайтед - "Манчестър Юнайтед против шофирането в нетрезво състояние".

Водката ще носи атрактивното име "Духът на шампионите". В деня на промоцията на спиртната напитка ще има томбола и спечелилият ще има страхотната възможност да гледа любимия си отбор Манчестър Юнайтед на клубния им стадион "Олд Трафорт". Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия