4000 евро за среден пръст в Германия!

Немските закони не приличат въобще на българските и в това може да се убедим с поредния закон, който германските ни братя приеха. Псувнята и ругатнята на германците ще струва доста солено според новия закон за движение по пътищата, съобщи немския вес

2009-09-11 16:00:00
4000 евро за среден пръст в Германия!
Немските закони не приличат въобще на българските и в това може да се убедим с поредния закон, който германските ни братя приеха. Псувнята и ругатнята на германците ще струва доста солено според новия закон за движение по пътищата, съобщи немския вестник Билд.

Най-евтино ще е да наречеш друг пътник „птица” или „асоциален”, което удоволствие ще ти струва скромните 500 евро. А ако се смелиш да говориш с униформен на „ти”, ще ти се наложи да се бръкнеш с 600 евро.

Тъй като немците не псуват на майка, леля и всички роднини които могат да ви минат през ума до 9-то коляно те не са включени в новоприетия закон. Най-солидно ще се плаща за ругатни, които в България могат да заменят „добър ден”, „стара свиня” или „лайно”, които ще струват 2500. За „к***а” можеш да се сбогуваш с 2 бона, „глупак” – 1500, а „чекиджия” струва 1000 евро.

Най-стабилно ще дерат германците ако покажеш на когото и да било среден пръст, той ще се таксува с 4000 евро.

За сега само в Германия, скоро и в други европейски държави :) Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия