Господари на ефира с нови горещи адреналинки

След като предаването "Господари на ефира" смени телевизията по която ще се излъчва, то смени и красивите Жана и Алекс(която за кратък период от време заместваше Яна). Предаването ще започне на 14 септември от 23:30 часа по БТВ, всеки делни

2009-09-10 12:51:26
Господари на ефира с нови горещи адреналинки
След като предаването "Господари на ефира" смени телевизията по която ще се излъчва, то смени и красивите Жана и Алекс(която за кратък период от време заместваше Яна). Предаването ще започне на 14 септември от 23:30 часа по БТВ, всеки делничен ден след "Шоуто на Слави".

Предаването се е сдобило не само с нови адреналинки, но и с нов декор, само водещите са си същите - Рачков и Мария.
Понеже за декора няма какво да си кажем, нека ви представим новите адреналинки:

Брюнетката - Весела Стоилова Гюрова, на 21 години. Висока е 170см и тежи само 49 кг, зодия Лъв. Веси е родом от София, занимава се с танци от детска възраст. Възпитаничка е на "Национално училище за танцово изкуство", специалност класически балет. Тя се смята за весел човек и твърди, че се усмихва винаги, без значение дали има повод или не. Нещото, което ще помни за цял живот е оцеляването и след пожар в апартамента и. Поддържа тялото си с редовни фитнес тренировки, знае английски език и свири на пиано от малка. Нейната братовчедка е била инициаторката Веси да се запише на кастинга за адреналинки. Веси е красива и.. обвързана жена.

Блондинката - Ваня Георгиева Георгиева, тя е младо 18 годишно момиче. Висока е 170см и тежи 50кг, зодия Дева е. Ваня е от Асеновград, но вече живее в София заради ангажимента си към "Господари на ефира". Явила се е на кастинга, защото смята себе си за подходяща и мисли, че има нужните качества за една адреналинка. От 4 години танцува модерен балет в Асеновград. Преди години е била мажоретка, също така е тренирала тенис на корт и е спечелила цели 6 републикански турнира.
Като всяко момиче и тя си има своите странности, една от тях е пукането и на пръсти. Знае добре немски и английски език. Тя също като Веси е неомъжена, но обвързана. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия