Хитлер прави секс в реклама

Реклама, която иска да обърне внимание на въпросите, свързани със СПИН, накара германците да недоволстват. В нея графично е изобразен мъж, който прави секс и наподобява Адолф Хитлер. Клипът още не се върти по телевизията, но вече все повече хора з

2009-09-09 14:00:47
Хитлер прави секс в реклама
Реклама, която иска да обърне внимание на въпросите, свързани със СПИН, накара германците да недоволстват. В нея графично е изобразен мъж, който прави секс и наподобява Адолф Хитлер.

Клипът още не се върти по телевизията, но вече все повече хора знаят за него. Той ще бъде пуснат по германска телевизия ден преди Международния ден за борба срещу СПИН, който е на 1 декември.

Германците, чието дело е този клип, казват, че нарочно мъжът прилича на Хитлер, защото заради СПИН са умрели 30 милиона души по света, а Адолф Хитлер също е избивал масово хората по време на Втората световна война и затова е направена съпоставка между двете неща.

Противниците на тази реклама обаче казаха, че асоциацията не е със самата хора, а с хората, страдащи от тази болест и това е обидно.

Сюжетът на клипа са мъж и жена, които правят секс. В началото лицето на мъжа не се вижда ясно, но в края на клипа се вижда, че той поразително прилича на Хитлер. В края на клипа се казва "СПИН е масов убиец".

Рекламната агенция, която е спомогнала за направата на този клип твърди, че благодарение на лика на Хитлер, хората ще се изплашат и ще правят секс без презерватив много по-рядко. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия