79-годишна баба, арестувана за продажба на дрога

79-годишна баба от руския град Санкт Петербург е била арестувана, заради продажба на наркотици. Възрастната жена изглеждала напълно безобидна, както всяка друга старица на нейната възраст, но за сметка на това се оказала един наистина опитен престъпн

2009-09-04 13:52:11
79-годишна баба, арестувана за продажба на дрога
79-годишна баба от руския град Санкт Петербург е била арестувана, заради продажба на наркотици. Възрастната жена изглеждала напълно безобидна, както всяка друга старица на нейната възраст, но за сметка на това се оказала един наистина опитен престъпник, специализиран в пласирането на хероин. В наркоманските среди в руския град възрастната жена била известна като баба Тоня.

Това обаче не е първият арест на бабата. През юли месец тази година тя е била задържана за първи път, поради данни за разпространение на хероин. Не се намерили обаче достатъчно доказателства и баба Тоня била освободена. Очевидно първият й арест не я е сплашил достатъчно, защото тя продължила да се занимава с продажба на наркотици и това довело до повторното й арестуване. В момента е образуване разследване по случая и докато не станат ясни резултатите от него, възрастната жена отново е пусната на свобода, само че този път със забрана да напуска Санкт Петербург.

Попълнете нашата анкета за наркотиците в училище тук! Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия