Поли Паскова отиде в САЩ, за да изнесе благотворителен концерт в Сан Франциско по време на традиционния българо - американски събор.
Тя там направи няколко екскурзии, като една от тях беше до Алеята на славата на бул. Холивуд. Докато разглеждала имената на известните личности, които са заслужили да бъдат там тя се натъкнала на плочка със своето име и останала много учудена.

След кратко чудене как е станало това, тя разбрала, че се предлага нова услуга, която и е била подарена от домакините. На празна плочка в Алеята на славата всеки, който иска и има достатъчно пари, разбира се, може да изпише името си със специална боя, която трае един час. След това името просто се изпарява.

Организаторите на благотворителния концерт предложили на Поли да направят турне из Америка догодина и и пожелаха след това турне името и да се настани завинаги в Алеята на славата в Лос Анджелис.

Поли са завърна от Щатите с 10 маркови тоалета, като с единия, който струва 5000$ тя ще пее на фестивала "Пирин Фолк", който ще се проведе в Сандански тази събота и неделя.
Автор: Ралица Солакова