Google Earth засне чудовището от Лох Нес (снимки)

Програмата за сателитни снимки на Google – Google Earth, успя да заснеме чудовището от Лох Нес, известно и с името Неси. Чудовището, за което се счита, че живее в шотландското езеро, е описвано от очевидците си като животно с овално тяло, дъ

2009-08-27 14:16:45
Google Earth засне чудовището от Лох Нес (снимки)
Програмата за сателитни снимки на Google – Google Earth, успя да заснеме чудовището от Лох Нес, известно и с името Неси.

Чудовището, за което се счита, че живее в шотландското езеро, е описвано от очевидците си като животно с овално тяло, дълъг врат и малка опашка – описание, което перфектно отговаря на характеристиките на плезиозавърите (гигантски хищници, живеещи във вода по време на средата и края на Мезозойската ера). Така изглежда и заснетото от Google Earth същество.

То било забелязано случайно от 25-годишния охранител от Нотингам Джейсън Кук. Разглеждайки сателитни снимки, мъжът попаднал и на снимка с чудовището. Веднага след това той побързал да я изпрати на британския в. „Сън”.
Предполагаемото изображение на Неси обаче е твърде неясно. Можете да го видите на северна ширина 57°12"52.13", западна дължина 4°34"14.16" или за тези, на които им е трудно да се справят с програмата или просто не им се занимава:



Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия