Синът на Софи Маринова с набелязана снаха

Синът на ромската перла Софи Маринова, Лоренцо вече има набеляана от своите родители снаха. Въреки, че е още невръстно7-годишно момче, Лоренцо е бил обещан за съпруг на три години по-голямата от него Криси. Тя е видна и богата ромска фамилия. Софи

2009-08-24 14:28:32
Синът на Софи Маринова с набелязана снаха
Синът на ромската перла Софи Маринова, Лоренцо вече има набеляана от своите родители снаха. Въреки, че е още невръстно7-годишно момче, Лоренцо е бил обещан за съпруг на три години по-голямата от него Криси. Тя е видна и богата ромска фамилия.

Софи Маринова радостна разказва, че Лоренцо и Криси са гаджета от няколко месеца. Все са заедно,играят си постоянно, целуват се по бузките, гушкат се, типично детски заигравки. Лоренцо дотолкова е хлътнал по девойката, че даже я наричал "жена ми".

При ромите нещо такова е напълно нормално. Не децата, а родителите избират съпрузите им. Но понеже вече живеем в 21ви век, Софи казва, че ако синът и след време не иска Криси за жена, има право да бъде с която той поиска.

Лоренцо наскоро отпразнува 7мият си рожден ден в компанията на 30 дечица и техните родители. На празника си той бил постоянно с бъдещата си жена и определено много се забавлявал в компанията и.

Да пожелаем "Горчиво!" на бъдещите (макар и след доста години) младоженци. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия