Поредица от 13 едночасови предавания, наречена „Футболни съпруги”, ще стартира тази есен в ефира на bTV. Изданията ще се излъчват всяка събота от 16:00ч. и ще ни запознават с подробности около личността и живота на определена футболна половинка.

Някои от сигурните участнички още в първите серии на предаването са Симона Първанова (дългогодишна приятелка на Славчо Тошев – бивш вратар на Славия), Асдис Ран (русокосото исландско изкушение и съпруга на Гардар Гунлаугсон – футболист на ЦСКА), Елена Тодорова (неземно красивата съпруга на Йордан Тодоров – защитник на ЦСКА), както и Деница Христова (нежната половинка на Георги Бачев - мениджър на Локомотив Мездра).
Дали като участнички в предаването ще видим и трите най-популярни в България футболни съпруги - Алисия (известна попфолк певица и съпруга на Валери Божинов – нападател на италианския Парма), Елеонора Манчева (носителка на титлата “Мисис България 2006” и половинка на Владимир Манчев – футболист на ЦСКА) и Илияна Раева (едно от „златните момичета” на Нешка Робева и съпруга на Наско Сираков – бивш нападател на Левски) това предстои да видим, след като поредицата „Футболни съпруги” започне.
Автор: Илиана