Черна магия чрез SMS

В интернет пространството има сайт, който предлага на хората да направят на някого черна магия, като е нужно да се прати SMS на стойност 2.40лв. В съобщението трябва да се напише : "Чудо черна (името и рожденната дата на човека, за когото е маги

2009-08-22 13:29:06
Черна магия чрез SMS
В интернет пространството има сайт, който предлага на хората да направят на някого черна магия, като е нужно да се прати SMS на стойност 2.40лв. В съобщението трябва да се напише : "Чудо черна (името и рожденната дата на човека, за когото е магията)". За да има повече интерес и за да падат повече парички е казано, че колкото повече SMS-и изпрати човек, толкова по-силна и черна ще е магията.

Обявата за черна магия е платена и се помещава в сайта, който е за училище за професионални магьосници в София.

В сайта се предлагат курсове, които да ви направят професионални магьосници. Цената на един курс е 250лв, а разновидностите на курсовете са 80.

На web страницата има още магии за любов, за подмладяване, за здраве, за пари, за изпити, за защита, така че всеки човек може да си хареса магия, която му е нужда. От ученици (магия за изпити) до възрастни хора (магия за здраве, магия за подмладяване). Надявам се обаче вие да НЕ вярвате на тези шарлатани!!!

"...и един мармот опакова шоколада..." Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия