Иван и Андрей се местят в Нова

Преди дни от Нова телевизия неочаквано оповестиха, че Иван и Андрей се местят в техния ефир. Шоумените ще взимат 8% от рекламите и сумата, която ще изкарат в рамките на година ще е 3 000 000 лева. Двамата паралелно са водили преговори с двете телевиз

2009-08-11 15:35:13
Иван и Андрей се местят в Нова
Преди дни от Нова телевизия неочаквано оповестиха, че Иван и Андрей се местят в техния ефир. Шоумените ще взимат 8% от рекламите и сумата, която ще изкарат в рамките на година ще е 3 000 000 лева. Двамата паралелно са водили преговори с двете телевизии Нова и Би Ти Ви. Накрая от Нова предложили по-добра оферта: да поверят на младоците 3 нови предавания и да приемат леко променения  "Сблъсък", докато от Би Ти Ви не им давали гаранции за нови рубрики.

Особено недоволен от договора на Иван и Андрей е Нико Тупарев, който напоследък е нещо като несменяем продуцент в Нова. Местенето на шоумените в ефира на Нова ще размести продуцентския и тв пазар.

След подписване на сделката, "опосумите" заминали на море - Иван и съпругата му Вихра - в чужбина, а Андрей - на почивка на родното Черноморие.

Ще ги видим отново на есен. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия