Пош Спайс ще журира в Америкън айдъл

Британската певица Виктория Бекъм, известна като Пош Спайс, ще смени попзвездата Пола Абдул в  журито на конкурса за музикални теланти на САЩ "Америкън айдъл". Певицата от попгрупата "Спайс гърлс" ще се появи в  специ

2009-08-11 15:22:04
Пош Спайс ще журира в Америкън айдъл
Британската певица Виктория Бекъм, известна като Пош Спайс, ще смени попзвездата Пола Абдул в  журито на конкурса за музикални теланти на САЩ "Америкън айдъл".

Певицата от попгрупата "Спайс гърлс" ще се появи в  специално издание  срещу хонорар от 186 000 евро.

До смяната на Пола Абдул се стигна, след като 47-годишната  певица поиска 20 милиона долара за да продължи да съдийства. Продуцентите обаче й предложили 10 милиона, но попзвездата  се почувствала недооценена, тъй като била част от журито в продължение на 8 сезона.

Новата звезда - съпругата  на  футболиста  Дейвид Бекъм  няма планове  да остава за постоянно в шоуто. Тя ще гостува като жури веднъж, тъй като в момента се е съсредоточила  върху колекцията си от дрехи, която ще бъде представена на седмицата на модата в Ню Йорк през септември.

Въпреки това, гостуването  на Виктория  в "Америкън айдъл" ще  увеличи популярността  й, тъй като шоуто има зрителска аудитория 26 милиона души.   Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия