Трансфер на Иван и Андрей от bTV към Нова Телевизия

Иван и Андрей напускат bTV и отиват в конкурентната Нова Телевизия. Решението вече било взето и е от чисто професионална гледна точка. Продуцентите смятат, че Нова Телевизия ще им даде повече, отколкото bTV предлага за момента. bTV отричат, че им

2009-08-06 21:29:43
Трансфер на Иван и Андрей от bTV към Нова Телевизия
Иван и Андрей напускат bTV и отиват в конкурентната Нова Телевизия.
Решението вече било взето и е от чисто професионална гледна точка. Продуцентите смятат, че Нова Телевизия ще им даде повече, отколкото bTV предлага за момента.

bTV отричат, че има нещо такова и твърди, че в момента се водят разговори за подновяване на договора им наесен.
По-късно PR-ът на bTV каза, че не се е стигнало до споразумение между двете страни.

Двамата симпатяга подходили по доста интересен и изгоден начин. Докато Иван преговарял с bTV за по-добри условия от есента, Андрей, който уж бил в отпуска, преговарял с Нова Телевизия и успял да договори по-добри условия. Иван дори бил подписал 3-годишен договор с bTV, но той не бил валиден, докато не се подпише и Андрей. В крайна сметка изборът на двамата водещи бил Нова Телевизия.

Нова Телевизия публично е потвърдила, че от есента ще гледаме Иван и Андрей от техния екран. "Сблъсък" ще продължава да се излъчва, но ще бъде променен малко. Готвят се още три нови предавания, но се пазят в тайна за сега.

В България сме свикнали едни и същи водещи да правят предавания в конкурентни телевизии. Миналата година Слави Трифонов продуцира "Пей с мен" в Нова Телевизия, нищо, че той води предаване в bTV. Иван и Андрей обаче решиха направо да сменят телевизията, а не да правят такива изпълнения. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия