Шумахер се завръща на пистата

40-годишният седемкратен световен шампион Михаел Шумахер ще направи най-забележителното завръщане на пистата на Формула 1, след като се съгласи да замести пострадалия в инцидент по време на състезанието в Унгария, Фелипе Маса. На 23 август във Валенс

2009-07-30 11:53:34
Шумахер се завръща на пистата
40-годишният седемкратен световен шампион Михаел Шумахер ще направи най-забележителното завръщане на пистата на Формула 1, след като се съгласи да замести пострадалия в инцидент по време на състезанието в Унгария, Фелипе Маса. На 23 август във Валенсия германецът ще се включи в тима на Ферари за Гран При на Европа.

Въпреки че Маса вече е изкаран от интензивното отделение на болницата и се възстановява добре, не се очаква той да може да се състезава отново през този сезон. Ето защо Шумахер, легендата на италианския отбор, има готовност да замени бразилеца, докато той се възстанови напълно.
В интервю германецът споделя: „Въпреки че Формула 1 беше затворена страница за мен, лоялността ми към отбора не ми позволява да остана безразличен към тази неприятна ситуация”.

Това, което все още стои между Шумахер и завръщането му на пистата, е един медицински преглед на врата му, който бил наранен сериозно в мотоциклетен инцидент през февруари. Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия