Гладен австралиец подпали дома си

54-годишният австралийски гражданин Раджа Тейвендрадас е осъден на 4 години затвор, след като в пристъп на ярост успя да запали дома си. Мъжът бил силно раздразнен от факта, че жена му не била приготвила нищо за обяд, затова изсипал бензин върху стъл

2009-07-27 14:15:07
Гладен австралиец подпали дома си
54-годишният австралийски гражданин Раджа Тейвендрадас е осъден на 4 години затвор, след като в пристъп на ярост успя да запали дома си. Мъжът бил силно раздразнен от факта, че жена му не била приготвила нищо за обяд, затова изсипал бензин върху стълбите на къщата и ги запалил. Жена му и дъщерите му (едната на 16, а другата на 21 години), които в този момент се намирали в къщата, незабавно излезли навън, но, измъквайки се покрай пламъците, получили леки изгаряния.
Съдията на делото Джон Никсън окачествил деянието на подсъдимия като „непростим, разрушителен и опасен престъпен акт”, а Тейвендрадас, от своя страна, опитал да се оправдае с това, че в деня преди инцидента изпил голямо количество алкохол и също така имал сериозен скандал с една от дъщерите си.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия