Мартин Карбовски ще ни покаже живота в наркокомуна в Италия

След  като преди време „Отечествен  фронт” показа как изглеждат, как влияят и как се взимат наркотици у нас, тази събота, 11 юли от 18:00 социалният ъндърграунд ще разкаже историите на няколко момчета от България, които се лекув

2009-07-09 16:14:09
Мартин Карбовски ще ни покаже живота в наркокомуна в Италия
След  като преди време „Отечествен  фронт” показа как изглеждат, как влияят и как се взимат наркотици у нас, тази събота, 11 юли от 18:00 социалният ъндърграунд ще разкаже историите на няколко момчета от България, които се лекуват от хероинова зависимост в наркокомуна в Италия. „Всеки ден стотици хора започват да взимат наркотици и всеки ден стотици хора се опитват да спрат да взимат наркотици.” – разказва Мартин Карбовски. – „Ще ви покажем последната надежда - комуните за наркомани в Италия, където момчета, сериозно зависими от хероина, отиват и стоят там с години, докато се отърват от зависимостта.”

Комуната Бетел в Неапол, Италия действа на принципа на попадането на непознато място – не знаеш език и не можеш да си поръчаш наркотик. Българските наркомани, които разбират проблема си, имат нужда от такава комуна, защото у нас метадоновите програми и българските комуни не вършат същата работа. „Всъщност българските комуни преди време бяха заобиколени от неотслабващото внимание на дилърите у нас и така те се провалиха в намеренията си.” – коментира Кабровски. – „Италия обаче е далече. Който не може да се справи с детето си и с неговата зависимост, го праща в Италия и Испания. Наистина последна надежда! Връзването за парното просто не дава резултати.”


Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия