Имаш 100 паунда джобни, ако се запишеш за езикова ваканция

Страхотно предложение от консултантска къща за образование в чужбина Дарби за лятото. Единствената езикова ваканция, която ти дава и джобни средства, при сформиране на група от 10 човека Лято е и естествено се увеличава интересът към възможностите

2009-06-23 16:20:02
Имаш 100 паунда джобни, ако се запишеш за езикова ваканция
Страхотно предложение от консултантска къща за образование в чужбина Дарби за лятото. Единствената езикова ваканция, която ти дава и джобни средства, при сформиране на група от 10 човека

Лято е и естествено се увеличава интересът към възможностите за повишаване нивото на владеене на чужд език. За всеки, който има желание да съчетае полезното с приятното и да опознае културата и традициите на различни държави, Консултантска къща „Дарби” предлага различни възможности както за групови, така и за индивидуални езикови ваканции в множество точки на света.
Нашето горещо предложение за лято 2009 е в градчето Уорчестършийр в St. Michael’s College. В миналото Saint Michael’s College е било музикално училище, основано от известен оксфордски професор. Днес то е частно международно средно училище, предлагащо възможност за получаване на квалифицирано средно образование.



Уорчестършийр се намира в района , известен като “сърцето на Англия”, сред пленителна природа, на около 3, 5 часа път до Лондон. St. Michael’s  е малко, много приятелски настроено международно училище за средно образование. През лятната ваканция, от юни до август, то организира езикови ваканции, за деца от различни краища на света, които искат да повишат нивото на езика си.
Това е идеалното място за тези, търсещи тиха, безопасна и среда, далеч от шума на големия град. Накратко казано, идеална среда, в която да деца на възраст между 10 и 16 години да учат.
Училището разполага с красив парк и градина, спортни и игрални площадки, тенис кортове, зали и др. Всяка вечер за малките участници се организират забавни игри и състезания, като караоке, куизове, танци, дискотека, парти барбекю и още много забавления, които да оставят незабравимо впечатление. Цената на самата програма включва екскурзии до Лондон, Оксфорд, Стратфорд на Ейвън, Уорчестър, Бат .



Програмата на Дарби и St. Michael’s College е с начална дата 18 юли и е с продължителност 2 седмици. Цената на езиковата програма включва:
 ♦ 20 учебни часа седмично;
♦ Учебни материали;
♦ Тест за определяне на нивото;
♦ Сертификат за завършен курс и рапорт за успеха;
♦ Настаняване в общежитие или семейство-домакин;
♦ Пълен пансион (закуска, обяд и вечеря);
♦ 2 целодневни екскурзии седмично;
♦ 1 полудневна екскурзия седмично;
♦ Следобедни и вечерни занимания;
♦ 24часа охрана, контрол и съдействие от персонала в общежитието;
♦ Комплект информационни и рекламни материали;
♦ Медицинска застраховка.

При група от 10 деца, Дарби дава на всеки от участниците по 100 GBP джобни средства при заминаването.
Не това не е шега, ние знаем колко вълнуващо е пътуването в чужбина и как всяко место е интересно, затова решихме да помислим освен за качественото обучение и настаняване и за личните разходи на „нашите” деца.

Научете повече за Дарби тук! Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия