Ватикана забранява концерт на Мадона

Концертът на Мадона в Пошла може да бъде отменен след като полски католически дейци са се обявили против мероприятието в деня на Успение Богородично. Според католиците поп-иконата извършва богохулство като се явява на сцената разпъната на огромен кръ

2009-06-11 10:36:05
Ватикана забранява концерт на Мадона
Концертът на Мадона в Пошла може да бъде отменен след като полски католически дейци са се обявили против мероприятието в деня на Успение Богородично. Според католиците поп-иконата извършва богохулство като се явява на сцената разпъната на огромен кръст и разбира се оскъдно облечена.

Още при първата подобна изява Ватикана се обади против подобна хореография, но това не спря Мадона да обикаля света и да прави концерти. Този път обаче католиците се заричат да направят всичко възможно концерт да няма. Какво точно са планирали църковните дейци предстои да разберем. За щастие у нас не се очакват подобни катаклизми и концерта на Мадона ще се състои на 29-ти август освен ако и тя не получих стомашно-чревни проблеми както своя колега от Depechе Mode.

Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия