Магдалена спечели Music Idol 3 (видео)

Победитгелят в третия българо-македонски мюзик айдъл се казва Магдалена. До голяма степен това бе очаквано, като се има предвид, че борбата на финала бе  не между талантите, а между България и Македония. Магдалена е изпреварила македонския си ко

2009-06-08 23:23:55
Магдалена спечели Music Idol 3 (видео)
Победитгелят в третия българо-македонски мюзик айдъл се казва Магдалена. До голяма степен това бе очаквано, като се има предвид, че борбата на финала бе  не между талантите, а между България и Македония. Магдалена е изпреварила македонския си колега само с 9%, което е разбираемо, като се има предвид, че той бе един от най-силните певци в цялото шоу, въпреки че накрая надделя патриотизма на зрителите.

Победителят от вчерашните избори генерал Бойко Борисов изпълни обещанието си и се яви непосредствено след обявяване на победителя в третия сезон на предаването. Столичният кмет подари на Маги знака на София и финансиране на първия клип на младата звезда. Къде можете да видите клипа, който още не е заснет? При нас разбира се - бъдете сигурни, че ще го имаме преди официалната премиера.

Честито на победителката и нека изкажем благодарности към Иван и Андрей, че направиха финала само 3 часа, а не 12, както някои техни конкурентни от други  реалити формати.

Снимки от Мюзик Айдъл


Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия