Кой е музикалният идол на България?

След месеци пеене, танци, концерти, купони, усмивки, сълзи и какво ли още не, кандидатите за музикален идол на България останаха само четири. Имената им вече са известни на всички - Магдалена, Преслава, Русина и Боян. Кой ще е следващият музикален ид

2009-06-03 13:03:48
Кой е музикалният идол на България?
След месеци пеене, танци, концерти, купони, усмивки, сълзи и какво ли още не, кандидатите за музикален идол на България останаха само четири. Имената им вече са известни на всички - Магдалена, Преслава, Русина и Боян. Кой ще е следващият музикален идол, решаваш ти. Финалът е в понеделник от 20:00 ч.

Вчера на сцената на шоуто излязова всички кандидати, които отпаднаха, за изпеят по още нещо за многобройните си фенове, а тази вечер специален гост ще бъде Maizie Williams, една от основателките на легендарната диско група Boney M.

Тя ще изпълни култовото парче на бандата “Brown Girl in The Rain”.  В подкрепа на четиримата финалисти от третия сезон на шоуто на сцената ще излязат Невена, Теодор, Тома и Нора, за да изпълнят с тях по едно дуетно пачрче. Ще чуем най-новото от група «Те», както и последната песен на Ясен Зердев.
Тази седмица е посветена на Вили Казасян и за това няма отпаднали. 

А вие знаете ли, кой ще е следващият мюзик айдъл. Може да дадете преположение!

Снимки от Мюзик Айдъл Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия