Ивайло: Леят се лайна, това е гнусна история!

Вчерашното предаване на големия брат се оказа автогол. Предаването най-вероятно е избило по рейтинг всички други но в същото време изтърпя невиждани до момента критики в ефир, на които Ники Кънчев едва реагира. Споделяме част от тях с вас. А по-долу

2009-04-23 17:28:00
Ивайло: Леят се лайна, това е гнусна история!
Вчерашното предаване на големия брат се оказа автогол. Предаването най-вероятно е избило по рейтинг всички други но в същото време изтърпя невиждани до момента критики в ефир, на които Ники Кънчев едва реагира. Споделяме част от тях с вас. А по-долу можете да видите най-"сладките".

Люба Колезич: "Аз съм тук, защото бях подведена от факта, че г-н Марковски от тази страна ще стои Георги Лозанов и по някакъв начин това за мене беше като аргумент и повод да наруша вътрешното си ембарго и изобщо да прекрачвам територията на предаване като VIP Brother, Big Brother и прочее.И не е, защото имам някакво лично отношение към когото и да било от вас. А, защото самият формат е доста съмнителен и доста притеснителен и за много хора и аз съм убедена във това."

Мъжът на Аня Пенчева (Ивайло): "Безкрайно ми е неприятно да седя на тая сцена, не обичам това предаване, пошло е, гадно, не отговаря на тази идея, която сте яхнали, но аз съм тука, защото съм й съпруг."

Ники Кънчев: "Това са вторите комплименти, с които ни засипвате. Благодаря ви".

Люба Колезич: "Този БигБрадър не обича човека, той иска човека да се изложи, човека да се одриска. Но искам да питам какво общо има това с благотворителността."

Ивайло: "Как бе, с това ли шоу ще събираме пари бе? Слагате някакви ВИП избрани от вас персони. Излагате ги, насирате ги и печелите пари за някакви деца, които ще се разпределят тия пера по някакви хиляди домове. Половината учителки ще откраднат. Вие луди ли сте? Наивни ли сте?"

Ако и вие мислите така - гласувайте за тази статия на бутоните под клипа!

Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия