Какво предстои в "Бягство към победата" ?

В петък участниците ще разберат, че трябва веднага да напуснат пределите на България   Вчера На Велики четвъртък от 20 ч. в специално студио на "Бягство към победата", Слави и екипът на Шоуто  отговориха на въпросите – к

2009-04-17 12:53:59
Какво предстои в
В петък участниците ще разберат, че трябва веднага да напуснат пределите на България
 

Вчера На Велики четвъртък от 20 ч. в специално студио на "Бягство към победата", Слави и екипът на Шоуто  отговориха на въпросите – къде се намира връх Мола и кой обяви Сопот и Ловеч, Калофер и Шумен за столици на второто българско царство, умни ли са манекенките, достатъчно подготвени ли са военните и познават ли българите своята история.

Слави показа неизлъчени кадри от надпреварата, а отпадналите участници разказаха за най-тежките моменти от участието си. Екипът разкри шокиращи моменти от снимачните дни,  интересни гости коментираха участниците и задачите в състезанието. С анкети и видеоматериали сценаристите илюстрираха различни гледни точки по темите.

В следващите епизоди в "Бягство към победата" предстои първото сериозно наказание от страна на продуцентите. Един от екипите ще бъде дисквалифициран поради сериозно нарушаване на правилата, а друг ще се опита да саботира останалите участници. Непосилна задача с над 3,6 млн. възможни комбинации, нечовешко изпитание и пътуване със странни транспортни средства ще са част от следващите задачи.

За първи път на участниците ще се наложи да излязат извън пределите на страната. Ще успеят ли да намерят пари и път обратно към България, зрителите на bTV ще видят днес от 20 ч. и от 22:30 ч. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия