Валери и Алисия дариха най-много пари на ВИП Брадър!

Най-голямото лично дарение в полза на каузите във Vip Brother 3  вече е факт благодарение на футболния национал Валери Божинов и красивата му половинка Алисия. Топ изпълнителката на “Ара мюзик” беше гост в живото предаване на 8 апри

2009-04-13 13:40:27
Валери и Алисия дариха най-много пари на ВИП Брадър!
Най-голямото лично дарение в полза на каузите във Vip Brother 3  вече е факт благодарение на футболния национал Валери Божинов и красивата му половинка Алисия.
Топ изпълнителката на “Ара мюзик” беше гост в живото предаване на 8 април. Алисия подписа чека в студиото, без да посочи стойността му. Причината е лична, но Алисия сподели, че не е важно кой колко ще дари, а да е от сърце. Защото според нея много хора имат желание да направят големи дарения, но това просто не е по възможностите им.

Тя сподели, че е гледала клипчето на Vip Brother за децата с проблеми в развитието и като майка е била дълбоко трогната и развълнувана от него. По това време Валери е бил в самолета на път за Англия. Алисия веднага му написала sms с нейното решение да помогнат финансово за изграждането на специализиран център за тези деца. Той посрещнал идеята с отворено сърце и веднага се съгласил да станат съпричастни към тази благородна кауза.

Вoдещият Ники Кънчев разкри все пак, че сумата на дарението е петцифрена и се намира много високо в стълбицата от парични суми на предаването “Стани богат”.
Съквартирантите в къщата аплодираха бурно постъпката на Алисия и Валери.
Това не е първото дарение от страна на популярната двойка. Всяка година те помагат на домове за сираци, като са вземали участие и за подпомагане на двойки, които се нуждаят от ин витро оплождане. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия