Миро легна с... Диди

Кралят на българския поп Миро остана шокиран след промоцията на видеоклипа към новия си сингъл “Август е септември”. Водещата на Planet Voice Диди отмъкна изпод носа му ключа от неговата стая, качи се  незабелязано там и по оскъдно о

2009-04-10 16:43:40
Миро легна с... Диди
Кралят на българския поп Миро остана шокиран след промоцията на видеоклипа към новия си сингъл “Август е септември”. Водещата на Planet Voice Диди отмъкна изпод носа му ключа от неговата стая, качи се  незабелязано там и по оскъдно облекло се пъхна под завивките му. 

Бутилка изстудено вино, полугола водеща и нестандартно интервю очакваха изпълнителя. При вида на красива жена в леглото си, певецът беше смутен, но и видимо щастлив.  Миро не устоя на провокацията и се излегна удобно, готов да разкрие пикантни подробности пред микрофона на Телевизия The Voice. 

В ексклузивното интервю, което поп-звездата за пръв път дава в подобна нестандартна обстановка, той разказа за снимките на новото си видео и идеята, заложена в него. За авторите и режисьорите на видеото той допълни: ”Имаме нови играчи на пазара – хора, които ще променят стандартите на правене на видеоклип в България!”

Приятелите на Planet Voice ще видят много настроение и закачки в нестандартното интервю на Миро тази събота /11 април/ от 20 часа по Телевизия The Voice. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия