Изрод ослепил участничка в Music Idol

Журито на музикалния идол е поставено отново пред тежък избор. Пред тях се яви сляпа участничка, която освен недъга си е талантлива и красива. Преди години 26 годишната музикантка била пребивана редовно от нейния приятел. При един от побоищата след с

2009-03-10 11:21:46
Изрод ослепил участничка в Music Idol
Журито на музикалния идол е поставено отново пред тежък избор. Пред тях се яви сляпа участничка, която освен недъга си е талантлива и красива. Преди години 26 годишната музикантка била пребивана редовно от нейния приятел. При един от побоищата след силен удар в главата, Виктория получава отлепяне на ретината и ослепява.

Въпреки недъга си незрящата певица не се спира и продължава да се занимава с музика. Журито беше единодушно и пусна Вики на театралния кастинг в София. Но ние помним какво се случи миналата година с единствения незрящ участник. Остава да видим дали и този път таланта ще остане на заден план и журито няма да допусне до участие в музикалния формат тази изпълнителка. Искрено се надяваме да я видим на финала на предаването.

Междувременно научихме, че по време на малките концерти другата седмица сред водещите най-после ще има никой красив. Не няма да е нито един то двамата водещи Иван и Андрей. това ще бъде Мис Македония 2000 - Саня Николич.
Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия