Милен Цветков ще бие Рачков

Милен Цветков определено е най-скандалния телевизионен водещ в последните месеци. Днес в предаването "Здравей България" Милен бе сложил ски маска на главата си и отправяше заплахи към известния актьор Димитър Рачков. "Ще го бия, аз съм

2009-02-26 10:09:50
Милен Цветков ще бие Рачков
Милен Цветков определено е най-скандалния телевизионен водещ в последните месеци. Днес в предаването "Здравей България" Милен бе сложил ски маска на главата си и отправяше заплахи към известния актьор Димитър Рачков. "Ще го бия, аз съм по-силен, направо ще го изям" викаше водещия докато зрители по телефона го провокираха, че Рачков е по-силен.

Всъщност става дума за предаването Страх, което стартира на 1-ви Март по Нова Телевизия. Милен Цветков ще изпита своята смелост заедно с Димитър Рачков, Дидо от D2, гимнастикът Йордан Йовчев както ви съобщихме по-рано тази седмица.

Според авторите и продуцентите на предаването за първи път този формат се снима в толкова сурови зимни условия, но пък това дало нови идеи на сценаристите за да измислят нови мъчения. Според наш агент в екипа едно от премеждията е поставяне на човек в ледена вода като целта е да издържи максимално дълго време. Като познаваме българските традиции една, от които е на Йорданов ден да се играе хоро в ледена река едва ли това би могло да изплаши някой от участниците.

А за това как Милен ще схруска Рачков или обратното... ще разберем на 1-ви Март по Нова телевизия. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия