Задругата на Генерала изгони Гергана

Дни преди края на оцеляването развоят на събитията в играта е вече непредсказуем. След като  най-неочаквано Янита спечели имунитет, този път тя се пребори и за стратегически важната игра за два гласа. Според правилата на играта всички участници

2008-12-17 13:36:52
Задругата на Генерала изгони Гергана
Дни преди края на оцеляването развоят на събитията в играта е вече непредсказуем. След като  най-неочаквано Янита спечели имунитет, този път тя се пребори и за стратегически важната игра за два гласа. Според правилата на играта всички участници бяха провесени с въжета на специални платформи над водата и така трябваше да дават верни отговори на въпроси свързани с историята и географията на Панама. Едно по едно въжетата бяха срязвани при всеки грешен отговор. Целта пред участниците беше да дават верни отговори, за да останат в играта. Още от самото начало Галина  поведе в играта , докато накрая на остана само тя и малката Янита. Варненката обаче за кратко време успя да даде няколко поредни верни отговора и това отразя безвъзвратно участието на Генералшата в играта. Така пред погледите на смаяните и изнервени съплеменници, Янита за втори път ликува с победата. Истинска буря се развихри след края на играта, защото Гергана и Галина се скараха за пореден път. На Няколко пъти Галя се опита да внуши на Герчака, че именно тя трябва да напусне играта. От своя страна клутуристката отказа с аргумента, че никой няма право да решава вместо нея.  Малко по-късно Гери набързо намери утеха при Янита. Така двете се споразумяха да гласуват срещу Спас, а останалите срещу Гергана.

И докато в Балбоа не спираха да се карат, Габриела и Биляна заедно с бащата на Спас пристигнаха на островите на оцеляването, за да видят своите близки. Преди това обаче, веднага след като слязоха от самолета, те поеха към изпитание. Владо Карамазов ги посрещна пред трапеза, върху която естествено имаше “деликатеси” за гостите. Тримата трябваше да изядат всичко от менюто, за да получат правото да видят близките си. Никой не се отказа и така близначките поеха към Острова на изгнаника, а бащата на Спас – към племенния съвет.

По време на съвета стана ясно, че задругата на Генерала е пред разпад. Първо Спас, Галина и Силвия разкритикуваха Гергана, защото според тях тя е най-слабия играч в оцеляването. След това всички започнаха да я критикуват, заради факта, че тя не иска доброволно да напусна играта според уговорката им. Малко след това Гергана успяха да проведе телефонен разговор със своите роднини, след което дойде ред и на Спас. И тъкмо когато той обясняваше какво ще каже на роднините си по телефона, Карамазов просто го накара да се обърне назад и да види баща си. След срещата им дойде ред за гласуване. Вместо обаче Гери да обедини усилия с Янита, тя гласува за Галина. Така двата гласа на Янита отидоха за Спас, но те не бяха достатъчни и културистката напусна по един от най-наивните начини.

Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия