Преслава не се мисли за звезда! Призна го пред Азис! (снимки)

Изпълнителката, която напоследък печели всички награди за попфолк музика - Преслава, заяви, че не се чувства звезда. „Не съм достатъчно смела да използвам тази дума, в момента съм популярна личност, имам хубави песни, които хората харесва

2008-12-15 16:46:34
Преслава не се мисли за звезда! Призна го пред Азис! (снимки)

Изпълнителката, която напоследък печели всички награди за попфолк музика - Преслава, заяви, че не се чувства звезда.

„Не съм достатъчно смела да използвам тази дума, в момента съм популярна личност, имам хубави песни, които хората харесват, но това е до време”, споделя тя в “Шоуто на Азис”, което ще се излъчи на 16 декември.

Преслава довери още, че в някои от текстовете й главна героиня е самата тя, а в останалите се старае да пее за проблеми, вълнуващи по-голяма част от публиката.

Преслава се замисли за завистта. Определи я като напълно човешка: „Мисля, че хората, които завиждат, го правят от безсилие, вместо да влагат енергията си в усъвършестване на самите себе си, те я разпиляват безцелно”.

Певицата харесва тъмни типажи, макар че е била повече с русокоси мъже. Обяснява, че е била и с бедни мъже, но все пак мъж с по-малки финансови възможности от нейните би се комплексирал до нея.

На питането на Васко защо се е разделила с бившето си гадже Петко, Преслава отговаря: „Не мога да бъда сигурна дали ми е бил верен, раздели ни самото време, а не изневяра”.

Тя ще разкаже защо се е наложило да намали гръдната си обиколка и ще сподели, че като малка е изпитвала неудобство от големия си бюст, като го е прикривала с широки блузи.

Преслава е убедена, че всеки инструмент би й се подчинил, и го доказва в предаването.

Освен, че има опит с гъдулката, поп дивата ще изпробва китарата на Дани Милев, ще свири на саксофон и цигулка, а за финал ще пее в дует с Азис.


Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия