Big Brother 4 - който сее кенефи, жъне лайна

"Който сее кенефи, жъне лайна", това е прословутата фраза на сезон 3 на големия брат, но е в пълна сила за Иванина от БигБрадър 4, която завърши предаването, като се злепостави по неповторим начин в националния ефир. На финала на Големия бр

2008-12-15 00:01:56
Big Brother 4 - който сее кенефи, жъне лайна
"Който сее кенефи, жъне лайна", това е прословутата фраза на сезон 3 на големия брат, но е в пълна сила за Иванина от БигБрадър 4, която завърши предаването, като се злепостави по неповторим начин в националния ефир. На финала на Големия брат блондинката се държа вулгарно, просташки и обиждаше останалите съквартиранти начело с любящата я Даниела. Последната бе наречена от възлюбената си "слугиня", което предизвика негативната реакция на публиката и масово освиркване. Но така е, който каквото си посее това ще жъне.

Освен препирни и едни 300 000 лв., за които се бориха участниците в националния ефир на България се случи нещо нережисирано - Умберто заби в лицето на Милен Цветков чиния със сметана. Въпреки това опитният водещ показа, че има чувство за хумор и поздрави португалеца за идиотската постъпка и продължи да води предаването.

След кратко преобличане и измиване на водещия бе обявен победителя в Биг Брадър 4 - ЖОРО. Той напусна къщата на Биг Брадър завинаги със стъклено куфарче, пълно със 300 000 лв - наградата на победителя. Софиянецът обаче ще трябва да сподели 60 000 лв. с някой от своите фенове. Докато вървеше дебата за това кой трябва да спечели по сцената тръгна слух, че Жоро ще покрие част от дълговете, които Даниела (Манол) има, което допълнително нажежи обстановката и направи избора на Георги ясен.

След 3 месеца прекарани в изолация, най-мащабното предаване в българския ефир завърши. Остава да очакваме следващото по ред реалити, което се очертава да бъде третия сезон на музикалния идол. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия