Жените изневеряват като за световно

Младите жени водят много по-разпуснат полов живот в сравнение с мъжете и на 21 години имат поне девет любовници зад гърба си, докато на същата възраст мъжете са преспали едва с четири, най-много пет партньорки. Това са част от резултатите от напра

2008-12-10 14:34:57
Жените изневеряват като за световно
Младите жени водят много по-разпуснат полов живот в сравнение с мъжете и на 21 години имат поне девет любовници зад гърба си, докато на същата възраст мъжете са преспали едва с четири, най-много пет партньорки.

Това са част от резултатите от направено изследване за списание Moore.

Освен това момичетата били и по-неверни.

Половината от анкетираните признали, че са изневерявали на гаджето си, като всяка четвърта го е правила поне два пъти.

В същото време 99% от горните лъжкини заявяват, че ако разберат, че партньорът им е изневерил, веднага ще се разделят с него.

Все по-голямо става желанието на жените да правят секс, но те все пак са убедени, че мъжете получават по-голямо удоволствие в леглото.

Повече от половината запитани жени са отговорили, че са загубили девствеността си с човек, когото не са обичали, и едва 32% от тях мислят, че любовта е важен фактор.

Секс за една нощ са правили седем от десет запитани.

Само една от четири жени си признава, че би правила секс за пари, но 39% с удоволствие ще си легнат с шефа, за да ги повишат.

Аферата с женен мъж не е табу за 27% от жените, а 14% са преспали с гаджето на най-добрата си приятелка. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия