Чао, Жени! Здравей, Николай!

Тази вечер в Survivor:Островите на перлите един от участниците ще обърка тотално стратегиите на Балбоа. Николай Мартинов ще се оплете в лъжите на следващия си гост на Острова на изгнаника, а Силвия Димитрова ще бъде потресена от предателството на еди

2008-12-05 10:58:26
Чао, Жени! Здравей, Николай!
Тази вечер в Survivor:Островите на перлите един от участниците ще обърка тотално стратегиите на Балбоа. Николай Мартинов ще се оплете в лъжите на следващия си гост на Острова на изгнаника, а Силвия Димитрова ще бъде потресена от предателството на един от Балбоа.

Вчера сутринта Вънов отново се превърна в героя, донесъл на племето храна. Месарят тръгна към близките скали до плажа, където в продължение на близо 15 минути се бори с игуана, която се оказа и менюто за закуска на Балбоа. Веднага след това 7-та оцелели се захванаха да избират Мис Балбоа 2008. Като единствен член на жури се изяви самия Вънов, който трябваше да избере кралицата на красотата измежду 5-те жени. Водещ на шоуто беше Спас. Балбоанки демонстрираха изключителна креативност в подбора на костюмите за трите кръга. В крайна сметка обаче Вънов призна Галина за най-красива сред жените в племето. Награда от тази игра беше бутилка домашна ракия донесена на острова от самия Жоро.

Веднага след като веселието приключи Балбоа се отправиха на игра за два гласа. Този път те трябваше да познаят точното си тегло, след като се огледат в огледало. Най-много килограми се оказа, че е загубил Вънов – цели 17. Най-близко до теглото си се оказа Галина, която грабна правото на два гласа. Това като цяло не промени нищо в подредбата на гласовете в предстоящия съвет. Най-изненадани от неговия развой останаха Женя и Янита. Двете до последно смятаха, че този път ще си тръгне Вънов, така както се бяха разбрали с останалите. Малко преди началото на съвета обаче Жени разбра, че всъщност играта ще напусне тя. Абсолютно всичките участници се събраха под арката на съвета видимо пияни, а Вънов дори заспа преди гласуването. Преди да стори това, той обиколи всичките жени – дори и тези в журито, за да целуне всяка една от тях. Най-възторжено беше посрещнат Здравко, който отново се завърна в играта след като беше изписан от болницата.

И докато в Балбоа се забавляваха на съвета Николай Мартинов прекара поредния си ден на Острова на изгнаника. Този път бащата на близначките си направи слънчеви очила от пластмасова бутилка и доказа, че няма невъзможни неща в оцеляването.

През това време Балбоа вече бяха решили, че Жени ще напусне играта. Плувкинята събра гласовете на всички от Мого Мого и последва съдбата, на предадените от нея и Янита членове на Пачека. На излизане Жени прошепна на Спас, че останалите подготвят изгонването му. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия