Всяка седмица е едно ново начало и възможност да експериментираме с външността си.

 

Разбира се, новите ни визии е добре да бъдат съобразени с актуалните тенденции, за да бъдем в час с новите течения и да бъдем модерни.

 

За целта, прегледахме за вас профилите в социалните мрежи на едни от най-известните красавици и селектирахме топ 5 на визиите, които да ни вдъхновят.

 

Ето на какъв грим може да заложите тази седмица:

 

1. Класическата очна линия

 

Искате да заложите на нещо по-дръзко, но едновременно с това да се придържате към класиката? Най-добрият начин е да заложите на очна линия по примера на Сара Сампайо.

 

 

 

 

2. Къдрици

 

Смелите прически приемат ретро вдъхновението и заменят правите коси и обемните вълни със ситни букли и къдрици. Пример и идея за прическа можете да видите при Бела Хадид.

 

 

 

 

3. Плитки

 

Класическите плитки винаги са добър избор за топлите и слънчеви дни. Освен, че са красиви, те ни помагат да изглеждаме една идея по-романтично настроени. Последвайте примера на Киара Ферани и се заловете бързо да сплетете две плитки.

 

 

 

4. Червено червило

 

Карли Клос очевидно е добре запозната със силата на сексапилното червено червило. Красавицата често може да бъде забелязана с него и е добър пример и за нас. Направете устните си още по-сексапилни.

 

 

 

5. Тенденция без грим

 

Много звезди напоследък следват тенденцията за чисто лице, върху което има съвсем малко грим. Съветът ние да се придържате към това течение, но все пак да акцентирате върху устните си с красиво червило.

 

Автор: Криси Табачка