3 начина как да използваме сух шампоан

Извлечете ползите от продукта

2017-02-23 14:00:00
3 начина как да използваме сух шампоан
Снимка: Instagram

Сухите шампоани станаха много известни като алтернатива на нормалните шампоани през последните години. Те абсорбират маслата и себума, които карат косата ви да изглежда мазна.

 

След използването, косата изглежда така, все едно току – що сме я измили.

 

Научете се как да използвате правилно козметичния продукт, как да извлечете максимално ползи от него и да се превърне в най-добрия ви приятел.

 

1. Избор

 

Много важен момент при сухите шампоани и техният избор. На пазара се предлага огромно разнообразие от продукти, създадени за всяка нужда на косата. Преценете дали имате суха, мазна или нормална коса, какъв е скалпът и дори какъв цвят е. Открийте сух шампоан, който е създаден точно за вас.

 

2. Подготовка

 

Преди да нанесете сухия шампоан върху косата е добре да създадете добра „основа“. Как се постига това? Много лесно – просто разрешете добре, за да премахнете всякакви заплитания, възелчета и неравности. Добре е да разрешете 2-3 пъти цялата коса.

 

3. Нанесете

 

Раздрусайте добре флакона преди да започнете да го използвате. Разделете косата на сектори и пръскайте по цялата им дължина. Използвайте пръсти или гребен, за да разнесете равномерно продукта. По този начин ще сте сигурни, че „мазното“ от косата ще бъде премахнато отвсякъде, а не само от определени части.

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия