Маникюр според зодията [част първа]

2017-01-27 13:59:00
Маникюр според зодията [част първа]
Снимка: iStock

Зодията оказва влияние не само върху характера, но и върху нещата, които човек харесва. Виж кои са цветовете и дизайна на маникюра, които отиват най-много на твоята зодия:

 

Овен – представителките на най-огнения знак от зодиака обожават да правят експерименти с външния си вид. За тях не е проблем да изпробват различни форми, когато оформят маникюра си. Затова техните нокти понякога са квадратни, друг път бадемовидни, а понякога дори остри. За ежедневен маникюр Овните предпочитат светли огнени цветове. Лилавите нюанси също им отиват, защото успяват да балансират тяхната експресивна същност.

 

Телец – дамите, които са зодия Телец, обичат луксозните неща. За тях маникюрът е ритуал, който започва с масаж на ръцете, продължава с поставянето на лак в естествени цветове като зелено, морско синьо и бургундско червено. Те предпочитат класическите форми на ноктите – овална или квадратна.

 

Близнаци – представителките на зодия Близнаци мислят едновременно за сто неща и анализират ситуациите, в които попадат от всички възможни страни. В същото време са страшно любопитни и винаги са готови да експериментират. Цветовете, които им подхождат за маникюр, са ярко жълто, пастелно зелено, нежно синьо и бяло. Близнаците харесват декорациите и рядко ще ти видите само с едноцветен маникюр.

 

Рак – жените зодия Рак са изключително емоционални и са готови да правят жертви за околните. За техния маникюр са подходящи червени нюанси, когато се чувстват неуверени. Нежните и женствени нюанси на розовото пък олицетворяват вродения им стил. Раците могат да внесат разнообразие в маникюра си, като използват различни топ лакове с матиращ или блестящ завършек.

 

Лъв – най-царственият знак от зодията обича да привлича вниманието на околните със стил и класа. Лъвиците обичат експериментите с формите и цветовете и винаги са в крак с новите модни тенденции. Златистите и бронзови нюанси с брокат олицетворяват тяхната същност. Лъвиците използват неутрални цветове и запазват формата и средната дължина на ноктите, когато искат да предразположат околните и да излъчват професионализъм.

 

Дева – това определено са перфекционистите на зодиака. Девите държат да контролират всяка ситуация. Те не следват сляпо модните тенденции, а ги нагаждат към своя вкус и стил. Представителките на тази зодия предпочитат изчистения едноцветен или френски маникюр в класически нюанси като кърваво червено.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия