Какво да НЕ носиш през 2017?

2017-01-09 18:35:00
Какво да НЕ носиш през 2017?
Снимка: iStock

През 2017 година, ако искаш да бъдеш актуална и модерна, ще трябва да се разделиш с някои от твоите дрехи и аксесоари. Любимата рокля bandage на Ким Кардашиян, например, няма да бъде модера през 2017 година.

 

Виж кои са моделите, които ще бъдат демоде тази година, и се отърви от тях:

 

Чанта с ресни – да, тя доскоро беше актуална, но тази година трябва да забравиш за нея. Може обаче да я пъхнеш надълбоко в гардероба си, защото най-вероятно след няколко години отново ще бъде модерна. Засега обаче дългите тънки кожени ленти не са на мода.

 

 

Бохо шик – досега се радваше на вниманието на дизайнерите, но през следващата година бохо шикът няма да бъде актуален. Чарлстоните остават, но това е единственото от тази мода. Флоралните мотиви определено са класика, така че те ще продължат да присъстват в тоалетите, без значение сезонът и тенденциите.

 

Дънки с бродерии – през последните няколко години дънките с бродерии и камъни бяха страшно актуални, но това няма да е така през 2017. Засега ръчните шевици и ярките цветове остават в миналото. Но понеже си наясно, че модата се върти, рано или късно тези дънки отново ще бъдат модерни. Засега обаче трябва да се откажеш от тях, ако искаш да си актуална тази година.

 

Дълги поли с геометрични фигури – дългите поли до земята определено са доста атрактивни, но тази година няма да бъдат модерни. Но така или иначе те са подходящи единствено за слаби момичета, защото въпреки че са до земята, което оптически издължава краката, заради шарките разширяват ханша и бедрата и това не изглежда добре върху по-пълничките момичета.

 

Рокля bandage – както вече споменахме, тя няма да бъде модерна през 2017. Ким Кардашиян, може би, ще продължава да се облича с такива рокли на светски събития, но ти не трябва да бъдеш като нея. Бъди модерна и се обличай с неща, които ще са актуални тази година. Роклята bandage не е едно от тях!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия