Нещата, които си мислят момичетата по време на кола маска

2016-09-27 16:30:00
Нещата, които си мислят момичетата по време на кола маска
Снимка: iStock

Всяко момиче, което ходи на кола маска, си мисли най-различни неща по време на неприятната процедура.

 

Дори да ходиш на козметик от години, в главата ти се въртят почти едни и същи мисли всеки път, когато ти махат нежеланото окосмяване. Кои са най-често срещаните мисли, които са в главите на жените, правещи си кола маска:

 

"Дали интимните ми части не са по-космати от тези на повечето жени?"

Едно е да отидеш обезкосмена на гинеколог, било то мъж, друго е да отидеш космата на козметик, било то жена. Най-вероятно се притесняваш, че другите жени не са така космати като теб и козметичката забелязва това. Спокойно, тя е претръпнала и хич не й пука колко си космата. Просто гледа да си върши работата и да си тръгнеш доволна от студиото.

 

 

"Трябва ли да си говоря с козметичката? "

Това вече е въпрос на характер. Ако не ти се говори с непознати, не го прави. На нея сигурно й е писнало да си говори с всяка втора. Така че може да й направиш услуга, като не си бъбрите.

 

"Ще се радвам, ако ми кажеш, че съм смела и съм се справила като герой"

Със сигурност денят ти ще бъде по-хубав, ако козметичката ти ти каже: „Браво на теб! Повечето ми клиентки не биха издържали цялото това нещо без да помрънкат, че ги боли”.

 

"Охлаждащият гел е най-доброто изобретение на този свят"

Пак те боли, когато те обезкосмяват, но болката е значително по-малка. Така че „още гел, моля!”. Аз съм силно момиче!

 

"Ще издържа на болката!"

Може да си ходила десетки пъти на кола маска, но въпреки това всеки път те боли, когато козметичката дърпа лентичките, махащи космите си. Затова не спираш да си повтарят наум колко си силна и какъв висок праг на болка имаш.

 

"Иска ми се всички мъже да знаят какво преживявам всеки месец"

В днешно време доста мъже ходят на кола маска и много добре знаят каква болка изпитват всеки път. Но ти искаш всички мъже да знаят, а не само някои от тях!

 

"Не ми е приятно, когато козметичката оглежда цялото ми космато тяло"

Тренираш и се храниш здравословно, за да изглеждаш максимално добре, но не ти е никак комфортно, когато козметичката оглежда тялото ти преди и по време на кола маската.

 

"Оффф, кога най-накрая ще свърши това мъчение"

Въпреки че знаеш горе-долу колко трае една процедура, всеки път си задаваш поне няколко пъти този въпрос, преди козметичката да ти каже, че си готова

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия