Списък на гримовете, които да изхвърлиш тази есен

2016-09-08 17:00:00
Списък на гримовете, които да изхвърлиш тази есен
Снимка: iStock

След като дадена тенденция грим излезе от мода, спокойно може да се отървеш от продуктите, които си използвала, защото те вече няма да ти бъдат необходими. Специално за теб направихме списък с грим продуктите, които може да хвърлиш в кошчето за боклук, без това да ти тежи на съвестта:

 

Плътна пудра 


 

Вече е модерно кожата ти да има лек блясък, така че матиращата пудра вече не ти е нужна. Е, ако искаш я задръж и от време на време нанасяй по малко от нея върху лъщящата Т-зона. Също така не забравяй напълно за употребата на пудра, просто се снабди с минерална, която няма пигменти, не изсушава кожата и не стои като маска.

 

Матиращи сенки – ако в несесерчето ти има сенки с абсолютно матиращ ефект, постарай се да ги изхвърлиш или поне да ги забуташ някъде надълбоко в шкафчето. Вече са модерни тренди сенките с бляскав или сатенен финиш. Дори за класическия опушен поглед професионалните гримьори използват сенки с блясък.

 

Червило с перлен ефект


 

Спокойно може да използваш матиращо червило или бляскав гланц с ултра наситен оттенък, но не и червило с перлен оттенък.

 

Ярко розов руж – кукленските бузки вече не са модерни. Тенденцията сега клони към по-неутралните цветове като бежово, прасковено и пепел от рози. Може да използваш и руж в подобни нюанси, който придава лек сияен завършек.

 

Хайлайтер с блестящи частици – това е най-модерният продукт, който се използва в момента. Ако обаче искаш да бъдеш в крак с тенденциите, трябва да използваш неговия чист вариант, а не този с блестящите частици. Модерният хайлайтер не бива да блести, а да придава гладък, сатенен финиш.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
tori
преди 7 години

Аз смятам, че трябва да изхвърлим онзи, който е писал статията, щото в писанията му прозира дупката от главата.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия