Отговори на няколко въпроса, за да се чувстваш по-добре в кожата си

2016-03-03 15:01:00
Отговори на няколко въпроса, за да се чувстваш по-добре в кожата си
Снимка: freedigitalphotos.net

Да си жена хич не е лесно, трябва да мислиш за толкова неща. Не винаги е толкова лесно да се поддържаш, понякога имаш и въпроси кое как е по-добре да направиш. Ето отговорите на няколко питания по тази тема.

 

Вярно ли е, че русата коса се омазнява по-бързо от тъмната? Ако косата е естествено руса, е вярно. Блондинките имат повече коса – около 120 000 косъма, в сравнение с 110 000 за брюнетките и 90 000 за червенокосите. И всеки един косъм има мастна жлеза.

 

Как да си бръснеш под мишниците? Косъмчетата под мишниците растат в две различни посоки, така че трябва да се съобразиш с това за по-гладък резултат. Ето как ти предлагаме да действаш: опъни с ръка кожата в тази зона и след това мини със самобръсначката с Т-образно движение. Започни отгоре надолу и след това отляво надясно. Това е за повече гладкост. Накрая сложи дезодорант, за да предпази кожата ти от възпаление след бръсненето.

 

 

Как е по-добре да се нанася фон дьо тена: с пръсти, четка или гъбичка? Силиконовите гъбички осигуряват леко покритие, без резки, но абсорбират доста от продукта. Четките са перфектни за достигане на трудно достъпни места по лицето – около носа или околоочната зона, но изискват редовно почистване. За ежедневния си грим най-добре разнасяй фон дьо тена с пръсти (задължително чисти), тъй като така по-лесно ще контролираш покритието, което желаеш.

 

След като вече имаш балсам, може ли да сложиш гланц? Разбира се, че може, но, за да си спестиш двойното нанасяне, ти препоръчваме да използваш балсам с цвят, който освен че ще ги подхрани, ще добави лек нюанс върху устните ти.

 

Как да предотвратиш изпотяването между гърдите? Нанеси в цепката на бюста ти рол-он дезодорант, който съдържа алуминий и хлорид. Сложи го веднага след душ и съставките му временно ще запечатат потните канали, предпазвайки те от изпотяване за 24 часа. Това е перфектно за лятото и по-разголените летни секси роклички.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия