Бюти продуктите, без които нито една тийнейджърка не може

2015-10-08 19:05:00
Бюти продуктите, без които нито една тийнейджърка не може
Снимка: freedigitalphotos.net

Всяко момиче иска да бъде красиво, да се чувства харесвано и желано. Затова ни помага козметиката и някои други продукти, без които трудно ще постигнем перфектен външен вид. Кои са бюти продуктите, без които нито една тийнейджърка не може?

 

Неутрални сенки за очи. Те са един от най-важните продукти, а едно от прекрасните им качества е, че са подходящи за всякакъв грим. Можеш да ходиш на училище съвсем спокойно с такъв грим, защото е нежен и подходящ за ежедневието. Ако отидеш на парти, не е нужно да слагаш тежък грим, можеш да сложиш просто по-тъмно червило.

 

 

Коректор. Учила си цяла нощ или просто си била на купон? Резултатът е сенки под очите, които изглеждат ужасно. Знаеш куп бабини рецепти, които борят този неприятен проблем, но нямаш никакво време, защото трябва да тръгваш за училище. Затова ти е нужен само малко коректор. Прикрива недостатъците и ще изглеждаш много по-свежа.

 

Сух шампоан. Любимец на много момичета, защото е ефикасно средство. Мазните корени на косата са проблем на почти всяка тийнейджърка, защото през пубертета кожата започва да произвежда повече себум, заради бушуващите хормони. Някои момичета признават, че единствено сухият шампоан помага срещу бързото омазняване.

 

Водоустойчива спирала. Отиваш на парти и искаш гримът ти да не мръдне? Нанеси водоустойчива спирала, защото тя няма да започне да се рони, нито да изчезне от миглите ти. Тя е особено подходяща за летните дни, когато човек се изпотява повече.

 

Глос за устни. Не е излишен никога, затова не си мисли да го вадиш от дамската си чанта. Може да потрябва винаги и да е чудесно допълнение към визията ти. Имаш предложение за среща, което не можеш да откажеш, но видът ти не е перфектен. Нужен ти е само този гланц и малко спирала. Ще изглеждаш ослепително.

 

Продукти, против акне. Тук влиза цялата серия, която използваш в борбата с акенто. Тя е нужна на всеки тийнейджър, защото пъпките са много често срещан проблем при младежите. Ако си постоянна в грижите за кожата на лицето ти, тя ще ти се отблагодари с красив външен вид.

 

Преса за коса. Признай си, че много повече се харесваш, когато имаш прическа. Това е съвсем нормално, не случайно повечето дами оформят допълнително косата си. Пресата може да ти помогне да изглеждаш супер, само с няколко движения, защото съвсем лесно оформяш идеално правата си коса или любимите си букли. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия