Какви се предимствата на малките гърди

2015-09-09 11:38:00
Какви се предимствата на малките гърди
Снимка: iStock

Повечето мъже се заглеждат по жени с големи гърди. И поради тази причина момичетата с малък бюст се притесняват и смятат, че не са достатъчно привлекателни. Господата може да се заглеждат по едрогърди дами, но това не означава, че не обръщат внимание и на другите красиви момичета, които имат скромен бюст. А и малките гърди си имат своите предимства. Кои са те?

 

Малкият бюст е секси под прозрачна блузка – добре е отдолу да носиш сутиен, който да повдига гърдите ти нагоре една към друга. За теб са изключително подходящи деколтета и материи, които очертават зърната и подчертават гърдите ти.

 

 

Малките гърди не създават здравословни проблеми – жените с голям бюст често се оплакват от силни болки в гърба и шията, получават гръбначни изкривявания и често страдат от главоболие. Наскоро направено проучване показва, че големите гърди съкращават живота средно с 5 години.

Има жени с големи гърди, които се подлагат на операция за намаляване на бюста, защото им пречи.

 

Бедните мъже си падат по едрогърди жени – психолозите са установили, че финансовото положение на един мъж определя вкуса му към женските гърди. Интересен е фактът, че господата с по-скромни финанси предпочитат жени с голям бюст и обратното.

 

Малките гърди са по-чувствителни – причината е, че имат по-малко количество мастна тъкан. Поради тази причина жените с по-малък бюст изпитват по-голямо удоволствие, когато получават ласки в тази област.

 

Как да провериш дали бюстът ти е достатъчно стегнат?

 

Нужен ти е един молив, който да поставиш под гърдите си. Ако се задържи там, значи всичко е наред и гърдите ти са в идеално състояние.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия