Как да бъдеш неотразима на плажа

2015-07-19 15:02:00
Как да бъдеш неотразима на плажа
Снимка: freedigitalphotos.net

С идването на лятото и ваканцията вече мислиш за море, басейни и щури купони до зори. Но това, което най-много те притеснява е как да бъдеш неотразима на плажа. Искаш да спечелиш сърцето на някой сладур или да направиш впечатление, но те притеснява външния ти вид, защото все пак на морето си по бански. Как да бъдеш неотразима на плажа?

 

Кола маска. Правило номер едно – космите нямат място на морето с теб. Време е да се поглезиш малко и да посетиш козметик. Кола маската е идеален вариант за обезкосмяване, защото има дълготраен ефект. Няма да мислиш за досадните косъмчета през цялата си лятна почивка. Освен това ще имаш и самочувствие, че кожата ти е нежна и гладка.

 

 

Красив бански. Остави модните тенденции на страна и погледни тялото си. Никой не е перфектен, сигурно имаш поне един-два дребни недостатъци, които искаш да прикриеш. Затова е добре да пробваш много бански костюми, преди да избереш. Ако имаш по-голям бюст, избери бански, който е с твърди чашки и стабилни презрамки. Ако имаш по-пищно дупе, намери бански, който е с ресни по горната част и създава обем.

 

Слънце и блясък в косите. Косата е много важен „аксесоар“, за който трябва да се погрижиш на плажа. За да не съсипеш косата си, слагай слънцезащитен спрей. Можеш да намериш такъв с лъскави частици за повече блясък. Не се притеснявай да намокриш косата си в морето, защото от солта стават чудесни небрежни къдрици.

 

Шапка. Не харесваш шапки? Помисли си отново. На плажа можеш да си позволиш да носиш голяма капела, която да те предпазва от слънчевите лъчи и да ти донесе завършен вид. Може да избереш такава с панделка, за да бъдеш още по-кокетна.

 

Пиърсинг. Време е да смениш стария пиърсинг с нов, още по-летен. Обецата с камъче за пъпа е чудесна идея. Ако нямаш пиърсинг и не искаш да си правиш, винаги можеш да сложиш колие или гривна на глезена. Не слагай ценни бижута на плажа, защото лесно можеш да ги загубиш, особено във водата.

 

Грим. Не ти препоръчваме да слагаш грим на плажа, защото ще се размаже от слънцето и водата. Естествената красота е това, което омайва мъжете. Затова не се притеснявай, че нямаш спирала или червило, а просто се усмихни на сладура, който те заглежда от половин час.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия