Недопустими грешки във външния вид, които не бива да допускаш

2015-07-09 14:19:00
Недопустими грешки във външния вид, които не бива да допускаш
Снимка: Dreamstime

Всеки човек иска да изглежда добре, но понякога хората допускат грешки във външния си вид. За да изглеждаш максимално добре, трябва да обръщаш внимание и на дребните детайли. Виж кои са грешките, които задължително трябва да избягваш, ако искаш да привличаш вниманието на околните:

 

Не носи панталони с прекалено ниска талия – едно е да имаш дънки с ниска талия, съвсем друго е да имаш дънки с много ниска талия, която показва голяма част от задните ти части, особено когато се наведеш или клекнеш.

 

 

Скрий презрамките на сутиена си – както не бива да ти се виждат бикините, така не трябва да се вижда и сутиенът ти. Старай се презрамките ти да не се виждат и в никакъв случай не ги показвай нарочно. Мислиш си, че е секси, но всъщност не е. Ако дрехата ти не ти дава възможност да скриеш презрамките на сутиена си, сложи си такъв със силиконови презрамки, да, те също се виждат, но не е толкова дразнещо.

 

Обличай се подходящо – за да изглеждаш наистина добре, трябва да се обличаш с дрехи, които отиват на възрастта ти и на теглото ти. Не носи прекалено тесни дрехи по себе си, ако нямаш слабо тяло и не носи ниски обувки, ако не си от високите момичета. Прецени се правилно и се научи да подчертаваш своите положителни качества и да прикриваш недостатъците си.

 

Не се лакирай с евтин лак – сигурно си мислиш, че всички лакове са еднакви, но това не е така. Евтиният лак си личи отдалеч, затова не си купувай такива. По-добре да имаш 5 качествени лака, отколкото 15 евтини.

 

Не носи сандали с чорапи – обикновено това го правят мъжете и то по-възрастните, но се среща и при някои жени. Не забравяй, че сандалите са създадени, за да се носят на бос крак и слагането на чорап не е никак добра идея. Ако ти е студено, просто не си слагай сандали, а някакъв друг вид обувка.

 

Не носи неудобни обувки – няма смисъл да се мъчиш, като носиш обувки, които са ти неудобни. Първо, ще си направиш рани и второ, ще изглеждаш смешно отстрани. Ако не можеш да носиш обувки на висок ток, по-добре не се мъчи и си купи нещо, което ще ти бъде удобно.

 

Не носи прекалено високи и тесни дънки – става въпрос за дънки, които са високи на талията и имат формата на кюнци на краката. Такъв модел унищожава баланса и пропорциите на тялото, особено в областта на талията. По-добре заложи на дънки, които се закопчават под талията и надолу са леко разширени.

 

Не слагай бял сутиен под бяла блуза – доста момичета правят тази грешка, смятайки, че по този начин сутиенът се вижда най-малко. Ако наистина искаш сутиенът ти да не се набива на очи, заложи на телесен цвят.

 

Не носи бикини, които се очертават – много е грозно да видиш ластиците на бикините, които се очертават под панталона/полата/роклята. За да избегнеш този проблем, носи прашки, когато се налага.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия