Кои женски аромати мъжете ненавиждат

2015-02-07 13:03:00
Кои женски аромати мъжете ненавиждат
Снимка: freedigitalphotos.net

Кой е любимият ти аромат? Със сигурност имаш поне пет миризми, за които се сещаш веднага. Повечето момичета обожават всякакви парфюми и аромати, затова си купуват разнообразни козметики. Проблемът е, че мъжете не харесват всичките ти лосиони за тяло или парфюми. Може би той няма да ти каже, че не му харесва как миришеш, но има някои миризми, на които мъжете не реагират добре. кои са най-омразните женски аромати за мъжете?

 

Ванилия. Почти всяка жена обича ванилия и то не само в сладкишите. Продават се всякакви видове козметика с аромат на ванилия. Може да е парфюм, лосион за тяло, крем или просто спрей за тяло. Мъжете не харесват ванилията, за тях тя е подправка за кекс, а не парфюм. Особено ако си слагаш по-голямо количество, внимавай, защото на него няма да му хареса.

 

 

Канела. Канелата има прекрасен аромат, но не винаги е подходяща за парфюм. Мъжете свързват канелата с нещо сладко, например торта. Можеш да купиш ароматни свещи с канела, защото този аромат действа като афродизиак. Ако искаш да възбудиш гаджето си и си приготвила романтична вечер, лосион за тяло с аромат на канела е много подходящ. Но за ежедневна употреба избери нещо по-леко и ненатрапчиво.

 

Роза. Ароматът на розата е един от най-популярните и харесвани аромати от жените. Но мъжете го определят като тежко, натрапчиво и силно. Розовото масло има много натрапчив аромат, който отива повече на зрели жени. Ако харесваш розата, просто избери парфюм, който е съчетание с жасмин, орхидея и фрезия. Тогава той е много по-нежен и женствен.

 

Сандалово дърво. Сандаловото дърво има много благоприятно действие, особено върху кожата. Продуктите, съдържащи такова масло, са наистина полезни и имат приятно ухание. Проблемът е, че мъжете не харесват силните ориенталски аромати. Като цяло те обичат сладникави женски миризми, но не и всички ориенталски, защото ги намират за прекалено силни, натрапчиви и тежки. Избягвай сандаловото дърво, особено лятото.

 

Цитруси. Любими нотки на много дами, цитрусите са леки и отиват на младите момичета. Проблемът е, че прекалено силните цитрусови аромати не се харесват на мъжете. Те предпочитат парфюми, които не наблягат на цитруса, а включват и други малко по-сладки нотки.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия