Зимните аксесоари, които задължително трябва да имаш

2015-01-08 11:16:00
Зимните аксесоари, които задължително трябва да имаш
Снимка: thinkstockphotos.com

Зимата е в разгара си и вместо да се ядосваме, че навън е студено, по-добре да се снабдим с топли и красиви дрехи и аксесоари и да се радваме на зимната приказка. Виж кои аксесоари трябва да бъдат част от гардероба ти, за да изглеждаш атрактивно и да привличаш погледите към себе си:

 

Ръкавици – навън е доста студено, затова трябва да си купиш хубави и топли ръкавици. Забрави за тези, които нямат пръсти, защото така не топлиш ръцете си и те са премръзнали по цял ден. Универсалните и най-лесно съчетаеми цветове са черното и тъмносивото, но може да заложиш и на друг цвят, ако има с какво да го комбинираш. Избери ръкавици от естествена кожа, които имат топла подплата.

 

 

Клинове – те са универсален аксесоар, който топли и в същото време седи много хубаво. Може да ги съчетаеш с леки пуловери или топла туника, когато навън е по-студено. Те си отиват и с полички и високи ботуши.

 

Голяма чанта – съвсем естествено е зимната ти чанта да е доста по-голяма от лятната. Все пак имаш нужда от повече неща, а и се връзва повече на дебелите ти дрешки. Избери чанта, която е достатъчно голяма и която има много джобчета и отделения. Така ще имаш възможност да поддържаш ред в нея, вместо да ровиш по няколко минути, за да си намериш това, което търсиш.

 

Обемист шал – ако искаш да ти е топличко и в същото време тоалетът ти да бъде завършен, спри се на голям фин шал от кашмир, който се спуска от раменете ти. Разбира се, може да си избереш и друга материя – вълна или коприна. Важното е да е красив и да е достатъчно дълъг, за да може спокойно да го наметнеш върху раменете си или да го увиеш около врата си, когато навън е доста студено.

 

Високи ботуши – определено не е лесно да намериш ботуши, които да си отиват на почти всяка дреха – дънки, секси рокля, вълнена пола и т.н. Но, ако търсиш достатъчно дълго време, ще намериш. Топлите високи ботуши са важни за студените зимни месеци, защото пазят краката сухи, а прасците – топли.

 

Аксесоарите са важна част от външния ти вид, но за да изглеждаш наистина добре, трябва да подбереш внимателно и дрехите, които носиш.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия