Какви грешки допускат момичетата във визията за Новогодишната нощ

2014-12-17 12:45:00
Какви грешки допускат момичетата във визията за Новогодишната нощ
Снимка: freedigitalphotos.net

Идват празничните дни и всеки започва да се замисля какво да облече и с какъв нов тоалет да се сдобие. Истината е, че дори момичетата, които изобщо не са суетни, ще си направят маникюр и биха помислили за специална прическа поне за Новогодишната нощ. Проблемът е, че много млади момичета, в желанието си да изглеждат добре, стават за посмешище. Всеки човек е виждал страшни картини по празниците и вероятно никоя жена не иска да остави подобно впечатление у околните. Какви грешки допускат момичетата с празничните тоалети?

 

Внимавайте с „чалга“ визията. Много момичета се изкушават с разни тоалети, за които се смята, че са модерни, а те просто са безвкусни. Истината е, че можете да изглеждате много добре, дори да не сте разголена, провокативна и натруфена. Избягвайте да комбинирате ултра къси рокли или поли, високи ботуши, големи деколтета, изкуствени мигли, много грим и удължители за коса. Всичките тези неща на куп ще ви направят по-скоро за посмешище, отколкото за възхищение. Помислете за по-скромен тоалет, който да отива на един тийнейджър.

 

Помислете си къде ще бъдете на празника, а след това решете какво ще облечете. Все пак поводът е водещия при избиране на тоалет. Затова е хубаво първо да знаете къде отивате. Ако сте на заведение можете да сложите пола или рокля, както и високи токове. Ако сте в домашна обстановка не е нужно да се стараете толкова, можете да изберете дънки с малко по-официална блуза. Ако сте на хижа вече стайлингът е съвсем различен.

 

Внимавайте и с грима. Имайте предвид, че многото грим състарява. Така можете да сте на 15 години и да изглеждате доста по-голяма, но в негативен смисъл. Тежкият грим не е за тийнейджъри. Можете да сложите спирала и молив за очи, както и по-светли сенки, като цвета подберете спрямо тоалета. Избягвайте да слагате фон дьо тен, по-добре сложете матираща пудра. Друг вариант е да изберете по-изчистена, но също така стилна визия с черна очна линия и по-тъмно червило. Не слагайте тъмно червило и опушен грим, ако не искате да приличате на клоун.

 

Откажете се от солариума. Не искате да приличате на препечена филийка? Съветваме ви да не злоупотребявате с изкуствения тен. Лятото той изглежда много секси, но през зимата всеки губи придобития тен и ще изглеждате странно, ако сте с шоколадов загар през зимата. Не забравяйте, че солариумът е и вреден.

Косата. Не си правете тежки и сложни прически. Идеята е да се забавлявате и да танцувате, а не да не можете да мръднете и да треперите да не ви се развали косата. Изберете нещо лесно, например плитка или изправена коса. Можете да направите няколко букли или небрежен кок.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 9 години

А някои забравят да си сложат спиралата, това е причината през късното лято да се раждат толкова много деца с неизвестни бащи.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия