Декември е най-празничният месец. Коледните и Новогодишни празници са един от най-прекрасните периоди от годината. Тогава си почиваме, дните ни са изпълнени с повече позитивизъм, големи трапези и срещи с близки хора. Но има два основни проблема: какви подаръци да изберем и какво да облечем? Сега ще поговорим повече за облеклото в Новогодишната нощ и ще ви дадем някои съвети.

 

Облечете се удобно. За съжаление има много красиви дрехи, най-вече поли и рокли, които не позволяват почти никакви движения. Вероятно тази рокля би била чудесна за коктейл, но не и за Нова година, когато танцувате и се веселите. Преди да купите една дреха, пробвайте я и постойте с нея. Освен, че трябва да се убедите, че ви стои добре, постарайте се да „усетите“ дрехата. Ако не чувствате, че ви е удобна, по-добре потърсете нещо друго.

 

 

Внимавайте с материите. Навън е студено и трябва да го имате предвид, когато попълвате зимния гардероб. Но все пак отивате на празненство, няма да качвате планински връх. Не си купувайте прекалено дебели дрехи. Ако сте на гости, в ресторант или в бар, там ще бъде топло. Вземете си дебело яке/палто и по-тънък тоалет. Имайте предвид, че танците ще ви помогнат в загряването.

 

 

Пищност, изящност и лъскави елементи. Момичета, ако не сте по-екстравагантни на празник, няма кога иначе. Можете да експериментирате спокойно, защото самия повод го предполага и позволява. Сложете нещо лъскаво, с много пайети, камъни или сребристи и златисти елементи. Ако тоалетът е по-изчистен, можете да добавите по-големи и масивни бижута, камъни и повече грим.

 

Роклята е чудесен избор. Можете да се сдобиете с къса рокля или такава до коляното. Всички цветове са позволени, но сребристото и червеното са коледните цветове. Дългата рокля не е подходяща, ще ви пречи да танцувате, а поводът не е толкова официален.

 

Пола също би била подходяща. Може да изберете черна или по-неутрална пола и да я комбинирате с по-пищна и разголена блуза. Разбира се, можете да сложите елегантни ботуши на висок ток.

 

Гримът може да бъде тежък, но имайте предвид, че трябва да е издръжлив. Ще танцувате, ще прекарате цяла вечер, а може би и сутрин и трябва да се постараете да използвате по-качествени продукти.

 

Чанта. Оставете ежедневната чанта в гардероба и изберете нещо по-официално и празнично. Добра идея е да се снабдите с клъч. Има всякакви модели, които могат да бъдат чудесен аксесоар към новогодишния ви тоалет.

Автор: Nadejda Atanasova