Модните тенденции при прическите за есенно-зимния период

2014-11-28 15:15:00
Модните тенденции при прическите за есенно-зимния период
Снимка: thinkstockphotos.com

Представителките на нежния пол трябва да полагат грижи за външния си вид целогодишно и за да са актуални, трябва да знаят какви са модните тенденции всеки един сезон.

 

Какво е модерно през този есенно-зимен период?

 

И този сезон са изключително актуалните прическите тип каре, боб и подстрижка в мъжки стил. Карето, което е модерно от няколко сезона, е късо, почти до раменете и е комбинирано с гъст бретон. Актуалният цвят е тъмен, а прическата може да има отсечени хоризонтални линии.

 

 

Ако искаш да направиш огромна промяна във външния си вид, заложи на актуалните подстрижки като боб, паж и полубокс.

 

При положение, че не си сигурна, че искаш толкова драстична промяна, освежи визията си, без да се подстригваш.

 

През есенно-зимния период са актуални дългите пуснати коси. За да изглеждаш добре обаче, косата ти трябва да е сресана, чиста и поддържана. Няма да привлечеш вниманието на околните (или поне не с добро), ако косата ти е мазна в корените, без блясък и с нацъфтели краища.

 

Ако лицето ти е овално, може да носиш косата си с път по средата. За останалите представителки на нежния пол е препоръчително да имат полегат бретон.

 

Ако бретоните ти допадат и обичаш да имаш, имай предвид, че сега актуален е гъстият с голям обем. Прическата ти ще се промени изключително много, ако си направиш дебел бретон с овална линия над веждите.

 

Кокът продължава да е актуален и предпочитан от дамите с дълги коси. Може да се спреш на силно стегнат кок, ако визията ти е на бизнес дама или да заложиш на небрежния, пухкав кок, който изисква минимално време за оформяне.

 

Дамите, които имат дълги коси, могат да разнообразяват прическата си с плитки и конска опашка. Те стават бързо, а в същото време са наистина атрактивни.

 

Определено имаш много възможности, за да разнообразяваш външния си вид, така че действай! Но помни, че трябва да използваш хубави продукти за коса, за да може тя да е здрава, лъскава и с обем. Каквото и прическа да си направиш, няма да изглеждаш добре, ако косата ти е безжизнена и сплескана.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия